Město Kardašova Řečice

úterý 23.10.2018
den: 12°C
noc: 7°C

Chodili byste v našem městě do kina? V kulturním domě, na klasických židlích, s možným občerstvením.

Ano.
odpověď Ano. (85%)
194 85%
Ne.
odpověď Ne. (15%)
34 15%

Výroční zpráva za rok 2015

o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Město Kardašova Řečice vydává na základě § 18 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, výroční zprávu o své činnosti při poskytování informací dle uvedeného zákona:

• počet podaných žádostí o informace : 7
  • počet podaných odvolání proti rozhodnutí : 0
  • opis podstatných částí každého rozsudku soudu : 0
  • výsledky řízení o sankcích za nedodržování tohoto zákona bez uvádění osobních údajů : 0
  • další informace vztahující se k uplatňování tohoto zákona : 0

V Kardašově Řečici dne 11.9.2018

MVDr.Petr Nekut

starosta

Dnes je: 21.10.2018

Svátek slaví: Brigita

Výroční zpráva za rok 2017
Výroční zpráva za rok 2016
Výroční zpráva za rok 2015
Aukční vyhláška k elektronické aukci č. CJH/89/2018
Informace o realizaci majetku státu, žádost o zveřejnění na úřední desce a webových stránkách města - VŘ č. CJH/89/2018 - prodej hliníkových trubek 1 500 ks v elektronické aukci.
Hlášení městského rozhlasu 18.10.2018
Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání
Dražební jednání se koná elektronicky prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese dražebního serveru: www.okdrazby.cz. Zahájení elektronického dražebního jednání dne 27.11. 2018 v 11 hodin. Ukončení elektronické dražby dne 27. 11. 2018 v 11,30 hodin.
Aukční vyhláška k elektronické aukci č. CJH/76/2018
Informace o realizaci majetku státu, žádost o zveřejnění na úřední desce a webových stránkách města - VŘ č. CJH/76/2018 - prodej různých movitých věcí ve výběrovém řízení (BAZAR).
Opatření obecné povahy-přechodná úprava provozu
Městský úřad Jindřichův Hradec, odbor dopravy jako věcně a místně příslušný obecní úřad, stanovuje právnické osobě ELEKTROSTAV Strakonice, s. r. o. přechodnou úpravu provozu na sil. III/13525 v Kardašově Řečici v ul. Tyršova v době od 17. 10. do 21. 12. 2018.
Zápis o výsledku voleb do zastupitelstva obce
Přílohou tohoto oznámení je zápis o výsledku voleb do zastupitelstva obce.
Přípravky na asanaci kůrovcového dříví
Vážené starostky, vážení starostové, Městský úřad Jindřichův Hradec, jako věcně a místně příslušný orgán státní správy lesů, si Vám dovoluje v příloze zaslat informace, jež se týkají použití přípravků na ochranu rostlin – konkrétně přípravků na asanaci kůrovcového dříví „Vaztak Les“ a „Vaztak Active“ neprofesionálními uživateli. V příloze přikládáme Metodickou informaci k nařízením Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského, kterými se dočasně povoluje omezené a kontrolované použití zmíněných přípravků neprofesionálními uživateli a dále dvě citovaná Nařízení ÚKZUZ. Z důvodu informovanosti vlastníků lesů Vás žádáme o zvážení, zda shora uvedené dokumenty vyvěsit na úředních deskách Vašich obcí. S touto problematikou se lze též seznámit na webových stránkách Města Jindřichův Hradec, v záložce odboru životního prostředí, informace pro vlastníky lesů (viz níže přiložený odkaz) a také na úředních deskách MZe a ÚKZUZ. https://www.jh.cz/cs/mestsky-urad/odbory-uradu/odbor-zivotniho-prostredi/informace-pro-vlastniky-lesu.html Velice Vám děkujeme za spolupráci. Ing. Jaroslav Vlášek Státní správa lesů, státní správa myslivosti, ochrana zvířat proti týrání Oddělení vodního a lesního hospodářství Odbor životního prostředí Tel.: 384 351 284 e-mail: vlasek@jh.cz Městský úřad Jindřichův Hradec Klášterská 135/II 37701 Jindřichův Hradec
Usnesení zastupitelstva města č.16/2018
Oznámení záměru pronájmu nebytových prostor
Dotaz k budově č.p. 346 Lažany
Teplovod - využití prostředků z pronájmu
Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - SK Kardašova Řečice
Usnesení rady města č.56/2018
Usnesení rady města č.55/2018
Usnesení rady města č.54/2018
Informační povinnosr správce
Informační povinnost správce Vážení občané, v souvislosti s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů), ve znění pozdějších předpisů (dále jen Nařízení GDPR), si vás dovolujeme informovat o tom, jak město Kardašova Řečice zpracovává vaše osobní údaje. 1. Kdo spravuje vaše osobní údaje? Správcem vašich osobních údajů je: Město Kardašova Řečice nám. Jaromíra Hrubého 64 378 21 Kardašova Řečice Zastoupená: MVDr. Petrem Nekutem – starostou Tel.: 384 383 031 E-mail: posta@kardasova-recice.cz ID datové schránky: trrb6ca 2. Kdo je pověřencem pro ochranu osobních údajů města Kardašova Řečice? Jako orgán veřejné moci, musíme mít pověřence pro ochranu osobních údajů, který nám pomáhá chránit vaše osobní údaje. Naším pověřencem pro ochranu osobních údajů je: Ing. Bc. Leona Bucharová, Petrův Dvůr 54, 384 11 Netolice, Tel.: 773 823 040. E-mail: info@gdprproobce.com 3. Kdy se můžete obrátit na pověřence pro ochranu osobních údajů? Pokud se domníváte, že zpracováváme vaše osobní údaje v rozporu s právními předpisy, můžete podat stížnost u našeho pověřence pro ochranu osobních údajů. 4. Z jakého důvodu zpracovává města Kardašova Řečice vaše osobní údaje? Zpracováváme vaše osobní údaje zpravidla proto, že nám to ukládá zákon nebo jiný právní předpis (zejm. zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů). V některých případech zpracováváme vaše osobní údaje v rámci výkonu územní samosprávy či pro plnění smluvních vztahů. 5. Předáváme vaše osobní údaje jiným subjektům? Ano, předáváme osobní údaje v případě, že nám to ukládá právní předpis nebo podmínky dotačního řízení (např. Krajský úřad v případě vyúčtování dotací). Soukromým subjektům předáváme osobní údaje jen v případě, že je to nutné pro splnění naší povinnosti (např. externí účetní). 6. Předáváme osobní údaje do třetích zemí? Osobní údaje do třetích zemí (zemí mimo Evropskou unii) nepředáváme. 7. Po jakou dobu budou vaše osobní údaje uloženy v našich evidencích? Vaše osobní údaje budou v našich evidencích uloženy po dobu stanovenou vnitřními předpisy obce, příp. po nezbytně nutnou dobu dle účelu zpracování. 8. Jaká máte vůči nám, jako správci mých osobních údajů, práva? Kdykoliv od nás můžete požadovat, abychom - vám umožnili přístup k vašim osobním údajům - opravili vaše osobní údaje, které nejsou přesné - vymazali vaše osobní údaje (v případě, že jsou splněny podmínky uvedené v článku 17 Nařízení GDPR), případně omezili jejich zpracování. 9. V čem spočívá právo na přístup k osobním údajům? Můžete nás požádat, abychom Vám sdělili, zda zpracováváme Vaše osobní údaje. Můžete nás požádat o přístup ke zpracovávaným osobním údajům a o informace o zpracování těchto údajů. Můžete nás požádat o poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů. 10. Můžete požádat o přístup k osobním údajům jiného osoby? Můžete požádat pouze o přístup ke svým osobním údajům. Pokud chcete požádat o osobní údaje jiné osoby, musíte mít od ní plnou moc. 11. Jakým způsobem můžete takovou žádost podat? Tuto žádost můžete podat jakýmkoliv způsobem (včetně e-mailu). Pověřený pracovník má však povinnost zjistit vaši totožnost, proto Vás může vyzvat k tomu, abyste svou totožnost doložili. 12. Do kdy mi poskytnete odpověď? O přijatých opatřeních vás budeme informovat zpravidla do jednoho měsíce. V některých složitých případech však můžeme lhůtu prodloužit. 13. Kolik taková žádost stojí? Tato žádost a její vyřízení je bezplatná. Nicméně v odůvodněných případech můžeme požadovat náhradu některých nákladů (např. cenu přenositelného disku, na kterém vám je poskytnut seznam všech osobních údajů, které o vás zpracováváme). 14. Dal jsem souhlas se zpracováním osobních údajů a chtěl bych ho odvolat. Pokud udělujete souhlas se zpracováním některých vašich osobních údajů, pak máte právo kdykoli souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním. To znamená, že zpracování osobních údajů do odvolání souhlasu je legální. 15. Co máte konat, pokud se domníváte, že nezpracováváme vaše osobní údaje správně? V takovém případě se můžete obrátit na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů nebo máte právo podat stížnost u dozorového orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).
Usnesení zastupitelstva města č.15/2018
Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - pečovatelská služba
Veřejnoprávní smlouva poskytnutí dotace - TJ Sokol
Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - FK Kardašova Řečice 1922,z,s.
Usnesení rady města č.52/2018
Usnesení rady města č.53/2018
Usnesení rady města č.51/2017
Usnesení rady města č.50/2017
Usnesení zastupitelstva města 14/2017
Usnesení zastupitelstva města 13/2017
Návrh střednědobého výhledu rozpočtu
SMO Bukovská voda zveřejňuje v příloze Návrh střednědobého výhledu rozpočtu SMO Bukovská voda na roky 2019 a 2021 (v Kč).