Město Kardašova Řečice

PočasíVíce...

Líbilo by se vám zavedení diskuse na městském webu? Byli by jste ochotni podstoupit autorizaci a vystupovat tak pod svým občanským jménem?

Prohlášení o přístupnosti

Na těchto stránkých je zohledněna přístupnost a bezbariérovost webu tak, aby splňovaly všechny zásady přístupnosti podle metodiky Pravidel tvorby přístupného webu připravené pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy.

Web je vytvořen podle specifikace HTML 4.01 Transitional.

Obsah je oddělen od stylu pomocí CSS, a je nezávislý na použitém výstupním zařízení. CSS lze v případě potřeby vypnout odkazem Verze bez stylu v patičce stránky.

Pro prohlížení stránek v maximálním kontrastu lze využít odkaz Verze pro slabozraké  v patičce stránky.

Velikost písma je definovaná v relativních jednotkách, takže písmo se dá zvětšovat i zmenšovat pomocí nastavení prohlížeče.

Ovládání zvěřejněných stránek není omezeno druhem vstupního zařízení.

Klávesové zkratky

Pro důležité odkazy jsou definovány klávesové zkratky.

Alt + 0 Prohlášení o přístupnosti
Alt + 1 Mapa stránek
Alt + 2  Úvodní stránka

Konkrétní použití klávesové zkratky závisí na použitém prohlížeči.

• Internet Explorer: Alt + [číslo na alfanumerické klávesnici] + potvrdit klávesou ENTER
  • Firefox 2,3: Shift + Alt + [číslo na alfanumerické klávesnici]
  • Opera: Shift + Esc + [číslo na alfanumerické klávesnici]

V ostatních prohlížečích se o použití klávesových zkratek tzv. Accesskeys informujte v dokumentaci k danému prohlížeči.

Informace prezentované v jiných formátech

Některá sdělení jsou prezentována, vzhledem k svému rozsahu, jako pdf, doc, xls.
Pro jejich prohlížení je možné použít:
pdf - Prohlížeč Adobe Acrobat Reader - ke stažení zde
doc - Prohlížeč Microsoft Word Viewer - ke stažení zde
xls - Prohlížeč Microsoft Excel Viewer - ke stažení zde
zip - některé dokumenty mohou být z důvodu velikosti komprimovány. na internetu je velké množství programů, které dokážou tento formát dekomprimovat.

Některé informace, u kterých nebylo možné získat materiál v zdrojové, textové podobě, jsou prezentovány jako obrázky s dostatečně velkým rozlišením.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace k technické části tohoto webu zasílejte na adresu společnosti W Partner s.r.o.
Náměty k obsahu webu adresujte na provozovatele webu, viz kontakty.

Dnes je: 26.04.2017

Svátek slaví: Oto

ZÁPIS DO MATEŘSKÉ ŠKOLY

více na Základní škola a Mateřská škola Kardašova Řečice

Hlášení městského rozhlasu 26.4.2017
Stanovení přechodné úpravy provozu - veřejná vyhláška
Městský úřad J. Hradec - odbor dopravy jako věcně a místně příslušný obecní úřad stanovuje přechodnou úprav provozu na silnici III/13524 z důvodu uzavírky silnice III/13524 v obci Záhoří, v souvislosti s prováděním opravy propustku.
Veřejná vyhláška - hromadný předpisný seznam
Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Oddělení majetkových daní V souladu s ustanovením § 1, § 8 a § 10 zákona č. 456/2011 Sb., o Finanční správě České republiky, ve znění pozdějších předpisů, a podle ustanovení § 49 odst. 5 a § 50 odst. 1 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů, Vás shora uvedený správce daně žádá o zveřejnění přiložené veřejné vyhlášky způsobem umožňujícím dálkový přístup se současným zveřejněním konvertované podoby této veřejné vyhlášky na úřední desce obce, nejméně po dobu zpřístupnění hromadných předpisných seznamů, tj. od 28. dubna 2017 do 29. května 2017.
Veřejnoprávní smlouva - Antonín Bouzar
Veřejnoprávní smlouva - TJ Sokol
5. (mimořádné) zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje
Zasedání se koná ve čtvrtek 27. dubna 2017 od 10.00 hodin ve velkém zasedacím sále Krajského úřadu Jihočeského kraje, ul. U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, 2. podlaží.
Oznámení o záměru pronájmu pozemků
Oznámení záměru pronájmu nebytových prostor
Oznámení o přerušení jednání zastupitelstva města
Oznámení o zveřejnění SMO Bukovská voda
SMO Bukovská voda oznamuje zveřejnění schváleného rozpočtu, střednědobého výhledu rozpočtu a závěrečného účtu "Dobrovolného svazku obcí Sdružení měst a obcí Bukovská voda (dále jen "SMO Bukovská voda").
Investiční plány města pro rok 2017
Oznámení o konání veřejného zasedání zastupitelstva města
Hospodaření města - rok 2016
V příloze najdete: 1) Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření pro ÚSC Město Kardašova Řečice 2) Závěrečný účet města Kardašova Řečice za rok 2016 3) Rozvaha 4) Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu ÚSC 5) Výkaz zisku a ztráty příspěvkové organizace - ZŠ a MŠ Kardašova Řečice