Město Kardašova Řečice

PočasíVíce...

Líbilo by se vám zavedení diskuse na městském webu? Byli by jste ochotni podstoupit autorizaci a vystupovat tak pod svým občanským jménem?

Prohlášení o přístupnosti

Na těchto stránkých je zohledněna přístupnost a bezbariérovost webu tak, aby splňovaly všechny zásady přístupnosti podle metodiky Pravidel tvorby přístupného webu připravené pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy.

Web je vytvořen podle specifikace HTML 4.01 Transitional.

Obsah je oddělen od stylu pomocí CSS, a je nezávislý na použitém výstupním zařízení. CSS lze v případě potřeby vypnout odkazem Verze bez stylu v patičce stránky.

Pro prohlížení stránek v maximálním kontrastu lze využít odkaz Verze pro slabozraké  v patičce stránky.

Velikost písma je definovaná v relativních jednotkách, takže písmo se dá zvětšovat i zmenšovat pomocí nastavení prohlížeče.

Ovládání zvěřejněných stránek není omezeno druhem vstupního zařízení.

Klávesové zkratky

Pro důležité odkazy jsou definovány klávesové zkratky.

Alt + 0 Prohlášení o přístupnosti
Alt + 1 Mapa stránek
Alt + 2  Úvodní stránka

Konkrétní použití klávesové zkratky závisí na použitém prohlížeči.

• Internet Explorer: Alt + [číslo na alfanumerické klávesnici] + potvrdit klávesou ENTER
  • Firefox 2,3: Shift + Alt + [číslo na alfanumerické klávesnici]
  • Opera: Shift + Esc + [číslo na alfanumerické klávesnici]

V ostatních prohlížečích se o použití klávesových zkratek tzv. Accesskeys informujte v dokumentaci k danému prohlížeči.

Informace prezentované v jiných formátech

Některá sdělení jsou prezentována, vzhledem k svému rozsahu, jako pdf, doc, xls.
Pro jejich prohlížení je možné použít:
pdf - Prohlížeč Adobe Acrobat Reader - ke stažení zde
doc - Prohlížeč Microsoft Word Viewer - ke stažení zde
xls - Prohlížeč Microsoft Excel Viewer - ke stažení zde
zip - některé dokumenty mohou být z důvodu velikosti komprimovány. na internetu je velké množství programů, které dokážou tento formát dekomprimovat.

Některé informace, u kterých nebylo možné získat materiál v zdrojové, textové podobě, jsou prezentovány jako obrázky s dostatečně velkým rozlišením.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace k technické části tohoto webu zasílejte na adresu společnosti W Partner s.r.o.
Náměty k obsahu webu adresujte na provozovatele webu, viz kontakty.

Dnes je: 23.03.2017

Svátek slaví: Ivona

Veřejná vyhláška o oznámení možnosti převzít písemnost
Okresní správa sociálního zabezpečení Jindřichův Hradec oznamuje,že adresát Jan Jaroš, si může převzít u OSSZ písemnost.
Oznámení o zveřejnění SMO Bukovská voda
SMO Bukovská voda oznamuje zveřejnění schváleného rozpočtu, střednědobého výhledu rozpočtu a závěrečného účtu "Dobrovolného svazku obcí Sdružení měst a obcí Bukovská voda (dále jen "SMO Bukovská voda").
Hlášení městského rozhlasu 21.3.2017
Oznámení o uložení písemnosti
Magistrát města České Budějovice zveřejňuje "Oznámení o uložení písemnosti" daňového subjektu Tomáše Šafraty.
Sdružení měst a obcí Bukovská voda
Vzhledem k tomu, že Sdružení měst a obcí Bukovská voda (SMO BV) je dobrovolným svazkem obcí, žádám Vás dle ustanovení § 39 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, o zveřejnění přiložených písemností od 15. 3.2017 do 30. 3.2017. Předem děkuji za pochopení a spolupráci. František Nevstával, ředitel SMO BV
Investiční plány města pro rok 2017
Oznámení o konání veřejného zasedání zastupitelstva města
4. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje
Zasedání se koná ve čtvrtek 23. března 2017 od 10.00 hodin ve velkém zasedacím sále Krajského úřadu Jihočeského kraje, ul. U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, 2. podlaží.
Hospodaření města - rok 2016
V příloze najdete: 1) Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření pro ÚSC Město Kardašova Řečice 2) Závěrečný účet města Kardašova Řečice za rok 2016 3) Rozvaha 4) Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu ÚSC 5) Výkaz zisku a ztráty příspěvkové organizace - ZŠ a MŠ Kardašova Řečice
Seznam aktivních bankovních účtů, darovací smlouva
Aktuální přehled bytů k pronájmu